Aikuisille

 

Teksti työksi -ryhmä Joensuun keskustassa

Sinä kirjoittamisesta ja kirjoittamalla työllistymisestä kiinnostunut, haluaisitko osallistua maksuttomaan kirjoittajakoulutukseen? Teksti työksi -kirjoittajakoulutuksessa kokoonnumme viikoittain keskiviikkoiltaisin tai torstaisin (osallistujien toiveet huomioiden) kello 18–20 Joensuun keskustassa.

Kirjoitamme monenlaisia tekstejä erilaisille julkaisukanaville ja tapaamme kirjoittamisen ammattilaisia, kuten toimittajia, kirjailijoita ja käsikirjoittajia. Perehdyt erilaisiin mahdollisuuksiin tehdä töitä kirjoittamalla. Teksti työksi -kirjoittajakoulutuksessa kirjoitamme myös nettialustalle.

Kokeilet koulutuksessa uutisten, kolumnien, henkilöhaastattelujen, luovien tekstien, selkotekstien sekä tietotekstien kirjoittamista. Hiomme valmistuneita tekstejä ja tarjoamme niitä eri medioille. Kirjoittajaryhmässä kokoat työnäytteitä kirjallisista taidoistasi ja saat niihin asiantuntijoiden kommentteja. Samalla tutustut muihin kirjoittajiin ja voit saada ja antaa palautetta ryhmässä.

Teksti työksi -kirjoittajakoulutuksessa kehitämme mentorointijärjestelmän kirjoittajille. Se tarkoittaa, että voit myöhemminkin saada jonkun toisen kirjoittajan apua ja tukea silloin, kun sitä tarvitset. Teksti työksi -kirjoittajakoulutus alkaa maaliskuun alussa ja päättyy lokakuussa 2017. Kesällä pidämme taukoa.

Hae koulutukseen vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

Nimi:

Ikä:

Puhelinnumerosi:

Sähköpostiosoitteesi:

Mikä kokoontumisaika sopii parhaiten sinulle?

Kerro itsestäsi.

Miksi haluat osallistua ryhmään?

Tarjoamme kahvin kanssa jotain pientä maidotonta ja lihatonta. Onko sinulla tämän lisäksi jotain allergioita?

Onko jotain muuta, joka täytyisi ottaa huomioon ryhmää suunnitellessa?


Ryhmiä rahoittavat Joensuun kaupunki, Etelä-Savon ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto.