Minna Hoffren

Minä olen Minna Hoffren. Koulutukseltani olen äikänope ja lähihoitaja. Lempilastenkirjojani ovat Marjatta Kurenniemen Onneli ja Anneli -kirjat sekä Astrid Lindgrenin teokset. Sanataiteilussa parasta on yllättävät ja jännittävät matkat outoihin maailmoihin. profiilikuva kesäkuu 2017

Teija Paavilainen

mie
Minä olen Teija Paavilainen, luokanope, äikän ope ja sanataideohjaaja. Lempikirjojani ovat kauniit suomalaiset lastenkuvakirjat. Parasta sanataiteessa ovat mielestäni tarinoihin eläytyminen, lasten vinkeät ja villit ideat sekä kielellä hassuttelu.

Riikka Linjama

riikka 1390

Parhaat lukemani kirjat Hugo: Kurjat, Montgomery: Anna-kirjat, Tarinatie-satukirja, tarinoita silmille ja korville, toimittanut Hugh Lupton.
Lempilauseeni on ”Alavalla maalla hallanvaara” ja ”Olipa kylymä talavi-ilima”. Sanataiteilussa parasta on luomisen ja keksimisen ilo. Ihanaa on nähdä lapsen innostuneet kasvot.

Anneli Mahlamäki

Anneli
Minä olen Anneli Mahlamäki. Olen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja esiintyjä, kuva-artesaani. Parhaat lukemani kirjat ovat mm. Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläinen, Aila Meriluodon Vaarallista kokea. Lempilauseeni on ”elämä on tässä ja nyt”. (Inhokkisanani on nakotin, kun puhutaan nakista.) Minusta sanataiteilussa parasta ovat rytmit, sävyt ja kohtaamiset.

Minna Tahvanainen

Minna
Minä olen Minna Tahvanainen. Parhaat lukemani kirjat ovat aikuisten ja lasten runokirjoja. Lempilauseeni on ”ei oo mittään hättää!” Minusta sanataiteilussa parasta on itseilmaisun ja luovuuden herääminen, sanoilla koskettaminen sekä matka mielikuvitukseen.

Raino Harinen

Raino
Minä olen Raino Harinen. Parhaat lukemani kirjat ovat lastenkirjoista Onnimannin taikaluola ja aikuistenkirjoista Camus’in Sivullinen. Lempilauseeni on ”kaipa mie voin”. Minusta sanataiteilussa parasta on kirjoittaminen.

Sari Hietala

Sari
Minä olen Sari Hietala. Parhaat lukemani kirjat ovat vaikkapa Kate Di Camillo: Desperon taru, Kipling: Alkutarinoita, Kaisa Kantola: Hiirenvilkkaa ja Imoto Yoko: Onnellinen orava. Kukkutimurunen on ihanan söpö kirja ja kukkutimurunen vielä söpömpi sana! Minusta sanataiteilussa parasta on se, kun voi hopotella naurussa suin riimilaukkaa ja olla kolmivuotiaan kanssa yhtä pettynyt, kun lorupussi onkin jo tyhjä. Kun tekee kirjalöydön tai saa hyvän kirjavinkin! Kun saa laminoida lorukortteja ja leikata niitä, ja niistä kasvaa ihanan näköinen pino ja tulee tosi ahkera olo. Kun saa hienon uuden lorupussin, jossa on keltainen ihana nalle! Kun voi saniskerholaisten kanssa tuijotella yhdessä lampun valokeilassa leijailevia pölyhiukkasia, eikä kukaan halua kirjoittaa tai tehdä mitään muuta. Kun joku saa kipinän ja alkaa kynä sauhuten kirjoittamaan!