Äitien voimaryhmät

Lehmon Punaposken päiväkodilla, Noljakassa Sinkkolan nuoriso- ja asukastalolla ja Nepenmäen kirjastolla aloittaa äitien voimaryhmät. Käsittelemme yhdessä ja erikseen erilaisia äitiyteen liittyviä teemoja, kuten elämänkulku, unelmat, yhteiskunta ja vaikuttaminen. Keskustelemme ja jaamme kokemuksiamme vanhemmuuden iloista ja huolista, voimavaroista, ihmissuhteista ja itsetuntemuksesta. Syömme yhdessä pientä iltapalaa.

Lapset voi ottaa ryhmään mukaan, heille on omaa ohjattua toimintaa.

Toivomme mukaan sekä monikielisiä että suomenkielisiä äitejä.  Toimimme suomen kielellä. Vähäinenkin suomen osaaminen riittää – kielitaito paranee, kun keskustelemme.

Ryhmä on maksuton, toivomme sitoutumista koko kaudelle. Lehmon ja Nepenmäen ryhmissä on vielä tilaa.

– Lehmon ryhmä kokoontuu Punaposken päiväkodilla  joka toinen perjantai, 29.10., 12.11., 26.11. ja 10.12.

– Noljakan ryhmä kokoontuu Sinkkolan nuoriso- ja asukastalolla joka toinen torstai (!ke!) 20.10., 4.11., 18.11., 2.12. ja 16.12.

– Nepenmäen ryhmä kokoontuu Nepenmäen kirjastolla joka toinen torstai 14.10., 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12.

Järjestämme ryhmät yhteistyössä Nepenmäen kirjaston, Punaposken päiväkodin sekä Sinkkolan nuoriso- ja asukastalon kanssa Taiteen keskustoimikunnan tuella.

Ilmoittaudu ryhmiin alhaalla.

  Nimi:

  Mihin ryhmään ilmoittaudut:

  Puhelinnumerosi:

  Sähköpostiosoitteesi:

  Onko jotain muuta käytännön asiaa, joka täytyisi ottaa huomioon ryhmää suunnitellessa? (esim. allergiat, mukana tulevan lapsen ikä...)


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x