Lorupussi-koulutus

Työssä, harrastuksissa tai kotosalla olisi hyötyä lorupussista. Lorupussin tekeminen tuntuu työläältä yksin. Innostuisiko työntantajasi tai työ- tai harrastustoverisi kimpassa tilaamaan koulutuksen, jossa jokainen voisi valmistaa itselleen sellaisen lorupussin kuin haluaa?

Lorupussikoulutuksessa on valmiina laitteet ja kuvat ja toiverunot, mikäli niitä on esitetty, tai muita mahdollisesti ryhmäänne kiinnostavia loruja tai lauluja tai leikkejä. Leikkaamme, liimaamme ja askartelemme ja laminoimme. Päätteeksi jokaisella on parikymmentä lorua pikkupussissa.

Lorupussikoulutukseen voi liittyä vinkkejä lorupussin hyödyntämiseen ja käyttöön, erilaisia lorupussilauluja tai -hokemia sekä ohjausta runojen ja laulujen leikkeihin ja leikinohjaamiseen, runokirjavinkkejä ja eri sisältöisten lorupussien mahdollisuuksien pohdintaa.

Lorupussien tekoon kannattaa varata aikaa. Nälkä kasvaa syödessä. Kuudessa tunnissa ehtii laatia lorupussin itselleen, jos sisältöä on aiemmin suunniteltu. Sellaisen koulutuksen hinta kuudelle on 375 euroa materiaaleineen. Koulutusta voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden mukaan.

Lisätietoja ja pajatilaukset: info@www.sanaratas.net