Tarinatähti 2020 -kilpailu

Sanaratas järjestää 7.11. kello 16.00 alkaen perinteisien maakunnallisen Tarianatähti -tarinankerrontakilpailun Ohvanan kulttuuritalolla (Ohvanantie 323, Hammaslahti). Kilpailutarinoissa arvostetaan omaperäisyyttä, mielikuvitusta ja erityisesti kertojantaitoja. Kilpailutöiden on oltava tekijöidensä itse kirjoittamia suorasanaisia, runomuotoisisa tai draamamuotoisisa tarinoita. Tuomaristo arvioi tekstiä ja sen kerrontatapaa. Esitystilanteessa saa olla mukana rekvisiittaa. Sopiva pituus tarinalle on 2-5 minuuttia. Kilpailukielenä on Suomi. Kilpailuun saa osallistua yksin tai lapsiryhmässä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi katsottavalla tarinalla.

Lastenkulttuuria tunteva tuomaristo päättää 100 euron suuruisen palkintosumman jakamisesta parhaaksi katsomallaan tavalla. Lisäksi osallistujille jaetaan kirjapalkintoja ja leirilahjakortteja. tarinatähtikilpailuun osallistuva ovat tervetulleita harjoittelemaan ja muokkaamaan omaa tekstiä Tarinatähti -sanataideleirille, joka pidetään Ohvanan kulttuuritalolla 7.11. kello 10.00-18.00.

Kilpailu on yleisölle avoin tapahtuma. Ohvanan kulttuuritalon katsomoon sovimme katsomaan esityksiä turvavälein. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen päättynyt