Palautetta satujumpasta: Äiti, mie jatkan tätä!

Joku täti laittoi minulle nimilapun rintaan ja ohjasi minut huoneeseen, jossa oli vain patjoja. Otin hyvän asennon ja kuulin tarinan Tuhma-Jussista, josta tuli viimein kuningas. Pääsin sen jälkeen löntystelemään kuin karhu, potkimaan kuin aasi, kävelemään kuin rapu, kuperkeikkaamaan ja venyttelemään. Toiset leiriläiset oli tehneet kasvispihvejä ja hannatädin kakkuja.

Leikin ruuan jälkeen leikkihuoneessa kunnes toinen täti alkoi kertomaan tarinaa Tapio-kirahvista. Valitsin pehmolelun, josta tuli Tapion kaveri. Ne menivät metsään ja me keksittiin niille kommelluksia ja eväsherkkuja. Lopuksi söin banaania ja hannatätejä lisää ja kuulin tarinan Bremenin soittoniekoista ja Lumikista.

Jumppa on kivaa!

Jumppa on kivaa!

Satujumppaa Perheentalolla 20. lokakuuta olivat vetämässä Aada Hartikainen ja Henni Ruottinen Joensuun Katajasta. Saadun palautteen perusteella jumppa oli niin kivaa, että siitä voisi tulla uusi harrastus.

Hugo Äiti mie jatkan tätä

Hugo äidille satujumpasta: -Äiti, mie jatkan tätä!

Sanataide- ja leivontapajoja ohjasivat Tanja Rissanen, Riikka Linjama, Mari Väänänen, Jenni Lintunen ja Markus Huotari. PoKaLilta mukana oli Antti Syrjäläinen.

Sormet varpaisiin

Hienosti venyy!

Leirin järjesti Sanaratas ry Perheentalon ja PoKaLi ry:n avustuksella.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x