Soturikissat -kesäsänis Höytiäisen helmessä 6.-9.6.2022

Soturikissat -kesäsanis vietiettiin 6.-9.6.2022 Höytiäisen helmessä. 

Maanantaina leiriläiset saapuivat ja majoittuivat mökkeihin. 

Leiriläiset valitsivat omat soturikissa nimet ja heidät jaettiin klaaneihin. Päivä meni tutustuessa toisiinsa ja klaaneihin, leikkien, pelaillen, uiden ja saunoen.

Tiistaina soturikissat pääsivät elämään klaaneissa. Klaaneissa suunniteltiin tulevia seremonioita. 

Klaanien välissä oli pientä kärhämää, ja Pimeäklaani tarvitsi Väreklaanin pentua heidän seremoniaan. Väreklaani suostui tähän, mutta he halusivat vastineeksi kaksi Pimeäklaanin oppilasta. Seremonian jälkeen Väreklaanin pentu palautettiin ja Pimeäklaani sai omat oppilaansa takaisin. Kävi kuitenkin niin, että Pimeäklaani kaappasi tai sai houkuteltua Väreklaanin jäseniä omaan klaaniinsa. Pimeäklaani uhrasi heidän seremoniamontussaan Väreklaanilaisia, jotta heistä tuli täysvaltaisia jäseniä. 

Lopulta kävi kuitenkin niin, että Väreklaanista Pimeäklaaniin siirtyneet palasivat Väreklaaniin, ja klaanien elämä jatkui normaaliin tapaan. 

Ilta meni pelaillen, uiden ja saunoen.

Keskiviikkona molemmissa klaaneissa juhlittiin monta eri seremoniaa. Oli pennusta oppilaaksi siirtymä, oppilaasta sotilaaksi siirtymä, Veräklaaniin oli parantajan vaihto seremonia, Pimeäklaanissa yksi klaanilainen siirtyi vanhukseksi ja heille nimettiin uusi varapäällikkö. 

Kaikille oli tarjolla seremonian kunniaksi herkkuja.

Ilta meni tuttuun tapaan leikkien, pelaillen, uiden ja saunoen.

Torstai menikin siivoillessa ja tavaroita pakkaillen. Leiri lähestyi loppuuan ja tunnelma oli leiriläisistä haikea, mutta kaikille jäi hyvä tunnelma leiristä. Leirillä syntyi uusia ystäviä, ja heipat sanottuaan leiriläiset suuntasivat kotimatkalle.

Rahoittajana toimi Kontiolahden kunta. Art House lahjoitti kirjat.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x